Termeni și condiții

 

SC Trencadis Corp SRL detine licenta de utilizare a platformei informatice City Pass, transferata Primariei Municipiului Deva in baza contractului de servicii 86/45126/30.06.2015. 

 

Utilizarea platformei informatice implica acceptarea neconditionata a termenilor si conditiilor mai jos aratate. Serviciile furnizate prin intermediul platformei informatice se adreseaza soferilor care detin autovehicule cu masa totala peste 3,5t, care traverseaza pe raza municipiului Deva.  

 

SC Trencadis Corp SRL isi rezerva dreptul de a schimba, de a corecta, de a modifica, de a adauga si/sau retrage in parte sau in intregime Termenii si Conditiile. 

 

Utilizatorul confirma ca a citit si acceptat aceste Termenii si Conditiile in totalitate. 

 

Intregul continut afisat pe platforma informatica (imagini, texte, grafica, simboluri, elemente de grafica web, scripturi) este proprietatea exclusiva a SC Trencadis Corp si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea oricaror elemente enumerate mai sus fara obtinerea unui acord prealabil de la detinatorii de drept se pedepseste conform legilor in vigoare. 

 

Continutul platformei informatice nu poate fi reprodus, modificat, transferat, distribuit, republicat, copiat sau transmis in orice forma, fara permisiunea anterioara scrisa a reprezentantilor SC Trencadis Corp SRL.  

 

SC Trencadis Corp SRL nu este in niciun fel raspunzator pentru pierderile (directe sau indirecte), pierderea unor ocazii sau oportunitati de afaceri sau pentru beneficiile nerealizate, de catre Utilizator sau de catre tertii cu care Utilizatorul se afla in orice raporturi juridice, ca urmare a nefunctionarii sau a functionarii necorespunzatoare a platformei informatice sau a altor pagini de web aflate in legatura cu acesta. 

 

Legaturile respective reprezinta o facilitate acordata Utilizatorilor, SC Trencadis Corp SRL neavand un control asupra functionalitatii paginilor web respective, asupra continutului, serviciilor si produselor prezentate in acele pagini web.  

 

De asemenea SC Trencadis Corp SRL nu poate fi raspunzatoare pentru orice actiune desfasurata de catre utilizatori in baza informatiilor publicate pe platforma informatica. 

 

Utilizatorii care furnizeaza catre SC Trencadis Corp SRL sau Primaria Municipiului Deva date cu caracter personal prin intermediul vizitarii platformei informatice, beneficiza de toate drepturile prevazute de Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date: respectiv dreptul de acces si interventie la acestea, de opozitie cu privire la prelucrarea acestora, de a nu fi supus unei decizii individuale, precum si dreptul de a se adresa justitiei.  

 

Utilizatorul este de acord ca orice disputa cu privire la utilizarea sa fie guvernata in conformitate cu legile Romaniei iar nivelul de jurisdictie este reprezentat de catre instantele de drept comun competente din Romania. Platforma informatica  poate fi accesata de pe intreg teritoriul Romaniei cat si din afara Romaniei; accesarea sa din afara Romaniei este responsabilitatea exclusiva a Utilizatorului.  

 

Utilizatorii platformei informatice care doresc servicii oferite de Societate, trebuie sa ceara informatii telefonic sau prin e-mail in vederea informarii complete asupra disponibilitatii serviciilor.  

 

Pentru orice informatii referitoare la platforma informatica utilizatorii pot contacta reprezentatii SC Trencadis Corp SRL (www.trencadis.ro).